Monday, 7 October 2013

JANGAN MEMBERI HARAPAN

salam selasa semua (3s) .. :)

Hari ini,kelas tamat pada jam 11.00pg...
sy nk ke pejabat bendahari..
tiba-tiba, 
ternampakla geng sy ni...
"geng" ke??? *bg ak geng la sb rpt.. xth la bg dyeorg..hihihi
dyeorg ajk ak g  tengok pc fair...
alahai...
cinonet je pameran dye....
kwn ak sorg ni nk cri lptop...
lg sorg ni nk cri earfon...
tp,masin2 xbeli..
mungkin xbanyak pilihan kot..\
pastu,dyeorg g byr yuran.. 
ak plak g claim duit masuk wad mse cuti sidang hari tu..
*alamak..lupa nk share pengalaman ddk wad..
perhaps post lps ni dpt cte..hihihi

then,sedang jln2 bersama, ak tertarik pada ayt kawan ak ni 
tp,dye bukan ckp kat ak la..
dye ckp kat kwn ak lg sorg ni..hihi

now, ak nk bgth opinion ak plak...
ap yg korang fhm dengan ayt MEMBERI HARAPAN.???
 bagi ak,perempuan mmg sng terasa diberi harapan kot..
ak pn,ada jgk rse mcm tu..
tp,yg peliknya,
org yg ak nk beri harapan,xdpt harapan ak...
org yg ak xnk beri hrpn,
dia plak yg sudi beri harapan..
THAT's LUMRAH KEHIDUPAN...

manusia tidak pernah rasa ckup n bersyukur..
kalau dah ada sesuatu,
mesti dia nak mencari yang lebih baik dari itu,,,
bila dia dah dpt yang dia cri,
dia akan mula sedar yg lama lebih baik...

tp,igtlah duhai hati...
hidup ini tidak sentiasa di hadapan...
tidak juga selalu di belakang...
tp, yang pasti,,,
maka, berdoalah...

kepada yang ak ada terberi harapan,
i'm just want to say sorry...
ak ni tak kaya mana nk beri sesuatu kat korang..
xkesahla barang atau kasih sayang..
aku masih mencuba menjadi yang terbaik...

n pada yang ak harapkan...
aku still nk ckp sorry..
sb berharap...
mmg betul org ckp,
berharap tu sakit taw!!!
jd,

let's it happen naturally...
perhaps..:)

dan...
dikesempatan ini,
ak nak share link ni...
best sgt... :)
please enjoy wacthing...
 thanks...
Sparkly Santa Hat Ice Cream